TMHOYDER’den muhteşem konser

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği'nden muhteşem konser.

TMHOYDER’den muhteşem konser

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği (TMHOYDER) Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen yılın son konseri nefes kesti.

Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen “Türküler Bizi Söyler” isimli programda salonun küçük, gelen biletli izleyici sayısının fazla olması nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı. Salona sığmayan davetliler çareyi merdiven kenarlarında ve getirilen sandalyelere oturmakla çözdü. THM korosu programı bir süre önce kaybettikleri arkadaşları, Trabzon’un sevilen simalarından Mahmut Uzun’a adadılar.

Şebnem Tahmaz’ın sunduğu, şef Gürsel Tahmaz’ın yönettiği programın birinci bölümü daha çok koro ağırlıklı türkülerle geçti. Bir Afyon türküsüyle başlayan birinci bölümde solist olarak Aydın Bayraktar, Kadir Demir, İsmail Demir, Salih Gömleksiz ve Aynur Özten mikrofon başına geldiler.

İkinci bölüm ise solistler geçidine sahne oldu. Bu bölümde de Şebnem Tahmaz, Pınar Dinçer, Erdoğan Başar, Kaniye Çepni, Güzin Şahinler, Ahmet Özdemir, Fatma Adanur, Osman Keskin ve Osman Konak sahne aldılar.

Gerek koro gerekse solistler performanslarıyla göz doldururken saz üstatları da onlardan aşağı kalmadı. Muhteşem geçen programı ayakta alkışlayan izleyiciler adeta gecenin bitmesini istemediler.

Programın sonunda gecenin mimarı şef Gürsel Tahmaz ve başarılı sunumu ve sesiyle göz dolduran Şebnem Tahmaz’a çiçek takdimini Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman, derneğin onursal başkanı Arif Özaytekin ve dernek başkanı Fethi Yılmaz birlikte yaptılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler