TİSKİ’de yeni kriz! SP Trabzon İl Başkanı Kurt ile TİSKİ Genel Müdürü Tekataş arasında ipler koptu

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt ile TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş arasında tartışma yaşandı.

TİSKİ’de yeni kriz! SP Trabzon İl Başkanı Kurt ile TİSKİ Genel Müdürü Tekataş arasında ipler koptu

Sadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt ile TİSKİ Genel Müdür Ali Tekataş’ın arasında tartışma çıktı. Bu tartışma makamında yaşandı. 5 dakika bile sürmeyen tartışma gündeme oturdu.

Olay Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt ile TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş arasında dün yaşandı.

SP Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, bir gazeteye TİSKİ’i eleştiren, yeni taşındığı binanın kirasını gündeme getirip bazı söylemlerde bulundu.
Alt yapı çalışmalarını da gündemde tutan Cevat Kurt’un bu söylemlerinin iftira ve abartı olduğunu belirten TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile makamında bir araya geldi.

Cevat Kurt’un aynı zamanda TİSKİ Personeli olması da dikkate alan TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “ Medyaya açıklama vermen doğru değil. Sen kadrolu personelimizsin. Neden iftira atıyorsun?” diyerek çıkıştığı iddia edildi.  Buna karşı çıkan Kurt, “Ben görevimi yapıyorum. İşimi yapıyorum” diyerek genel müdür Tekataş’ın odasını terketti.

Haber61’den Levent Ustabaşı Ali Tekataş’ı arayarak bu konuyu sordu. Tekataş, “Şu anda konuyla alakalı bir şey demek istemiyorum. Biz görevimizi yapıyoruz. O arkadaş personelimiz. Kendisi parti il başkanı olabilir ama kadrolu personelimiz. Kamu personeli olduğundan medyaya açıklama yapması doğru değil. Uyarmak zorundaydık” dedi.

SP Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt da, basın mensuplarına mesaj atarak, “Saadet Partisi Trabzon İl Başkanımız Cevat Kurt, yerel basına verdiği bir demeç sonrası şehrin bir bürokratının kendisine yaptığı nezaketsizlik ve mobingle alakalı basın açıklaması yapacaktır. 

Tarih: 11 Ocak Pazartesi Saat : 13.30 Yer: Saadet Partisi İl Başkanlığı Tüm basın mensuplarımız davetlidir.” çağrısında bulundu.

Bu çağrıdan sonra kendisine ulaşıp krizin ne olduğunu sorduk.
Cevat Kurt şunu dedi; “Ben orada Trabzon’un hakları için Saadet Partisi’nin il başkanı olarak yer aldım.  Kabul edemeyeceğim bir tavır gördüm. Baskı ve sindiremeyle bizi durduramazlar. Gerekli açıklamaları yarın yapacağım” diyerek tepki gösterdi.

Haber61 - Özel Haber - Levent Ustabaşı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber