TİSKİ'den yatırım hamlesi

TİSKİ Genel Müdürü Köksal: "İçme suyu ve kanalizasyon sistemi bulunmayan mahallelerimize 2018 yılı yatırımlarımızda öncelik vereceğiz."

TİSKİ'den yatırım hamlesi

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, 2018 yılı yatırımlarında içme suyu ve kanalizasyon sistemi bulunmayan mahallelere öncelik vereceklerini söyledi.
 

 

Köksal, Olimpiyat Parkı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen TİSKİ koordinasyon toplantısında yaptığı konuşmada, kent genelinde hizmetlerin en iyi şekilde sürdürülmesinin yanı sıra büyük yatırımlara da başlandığını belirtti.

Bu yatırımların 2018 yılında da hızlanarak devam edeceğini anlatan Köksal, "Her yıl bir önceki yıldan daha büyük işler yaparak, Trabzonumuzun içme suyu ve kanalizasyon alanındaki ihtiyaçlarını çağın şartlarına uygun şekilde karşılamak gayretindeyiz." ifadesini kullandı.

2018 yılı yatırım programında beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine öncelik vereceklerine değinen Köksal, “Büyükşehir yasası ile beldeden mahalleye dönüşen, temelli içme suyu ve kanalizasyon sistemi bulunmayan mahallelerimize 2018 yılı yatırımlarımızda öncelik vereceğiz." diye konuştu.

Toplantıya, TİSKİ yönetim kurulu üyeleri, daire başkanları, şube müdürleri, ilçe sorumluları ile teknik personeller de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler