TİSKİ'den çalıştay - Stratejik plan hazırlanıyor

TİSKİ geleceğini planlamak üzere çalıştay düzenledi.

TİSKİ'den çalıştay - Stratejik plan hazırlanıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, kurumun Trabzon’a sunacağı hizmetlerin daha etkin ve sürdürülebilir olması, kaynakların da daha etkin ve verimli şekilde kullanılabilmesi adına izleyeceği stratejik planın hazırlanması için çalıştay düzenledi.

Akademisyenler; Prof. Dr. H. Hakan Yılmaz ve Dr. Volkan Erkan, TİSKİ’de daha profesyonel yönetim anlayışının hâkim olmasını da hedefleyen, “2020 - 2024 Stratejik Plan Yaklaşımı ve Öncelikleri Değerlendirme Çalıştayı”nda bilgi ve birikimlerini kurum personeliyle paylaştı. 

Çalıştay ve sonrasında hayata geçirecekleri stratejik plan sayesinde kurumun bundan sonraki süreçte hizmete daha çok odaklanacağını dile getiren TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “Çalışanlarımızın aynı ideal için aynı amaç ve hedef doğrultusunda hizmet etmelerini, özetle ekip ruhuyla çalışma ortamını sağlamak üzere önce bu çalıştayı, buradan çıkan sonuçlar doğrultusunda da 5 yıllık stratejik eylem planımızı oluşturmayı amaçlıyoruz. Hizmet vermek için gayretle çalıştığımız Trabzon’da, Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun liderliğinde, kurumumuzun gelecek beş yılını planlayıp, bu yönde profesyonel bir anlayışla ilerlemek istiyoruz” dedi.

TİSKİ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda 2 gün süren ve ikincisi Kasım ayında gerçekleştirilecek çalıştayda, TİSKİ’nin genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve her daire başkanlığından 3 personelin katılımıyla kurulan strateji planlama ekibi stratejik planın temellerini atan istişarelerde bulundu.

TİSKİ'den çalıştay - Stratejik planın hazırlanıyor

TİSKİ'den çalıştay - Stratejik planın hazırlanıyor

TİSKİ'den çalıştay - Stratejik planın hazırlanıyor

TİSKİ'den çalıştay - Stratejik planın hazırlanıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber