TİSKİ'de yeni dönem

TİSKİ mobil imza dönemini başlattı.

TİSKİ'de yeni dönem

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğünde mobil imza dönemi başladı. 

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, mobil imza uygulamasına geçiş yapmalarıyla birlikte, imza yetkisi bulunan personelin her an her yerden imza atma olanağına kavuştuğunu, böylece resmî yazışmaların hız kazandığını söyledi. 

Mobil imza uygulamasının hizmete alınmasıyla birlikte TİSKİ yönetimi olarak sahada daha fazla yer alma fırsatı bulduklarını kaydeden Tekataş, “Bu uygulama ile imzaya yetkili personelimizin her an, her yerden cep telefonlarındaki uygulamayı kullanarak evrak imzalamaları sağlanmıştır. ‘Kovanından çıkmayan arı bal yapamaz’ düsturuyla hareket ettiğimizden, böylelikle sahada daha fazla olmamızın, sahadaki çalışmaları daha fazla takip edebilmemizin de önü açılmıştır. TİSKİ Mobil İmza uygulaması ile hemşehrilerimizin beklemesine mahal verilmeden işlemleri gerçekleştirilecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber