TİSKİ acı haberi duyurdu!

TİSKİ personeli Gökhan Aliyazıcıoğlu kazada yaşamını yitirdi

TİSKİ acı haberi duyurdu!

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi'ne (TİSKİ) bağlı Etüt ve Plan Dairesi Başkanlığı Gökhan Aliyazıcıoğlu trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Araklı'da karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucunda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Aliyazıcıoğlu'nun ölümünü TİSKİ sosyal medyadan duyurdu.

TİSKİ'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

Etüt ve Plan Dairesi Başkanlığı personellerimizden, kıymetli arkadaşımız Gökhan Aliyazıcıoğlu’nu elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Gökhan kardeşimize Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve tüm TİSKİ ailesine başsağlığı diliyoruz.

TİSKİ acı haberi duyurdu!

KAZANIN DETAYLARI

Edinilen bilgiye göre, Araklı Karadere yolu Yiğitözü mahallesinde seyir halindeki sürücüsü belirlenemeyen 61 NA 188 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Gökhan Ali Yazıcıoğlu’na çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Yazıcıoğlu ihbar üzerine kaza yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Yazıcıoğlu kurtarılamazken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan,  Yazıcıoğlu’nun aracını yolun kenarına çekerek kendisini bekleyen eşinin yanına gitmek için karşıya geçmeye çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber