TGC Turnuvasında gol yağdı

TGC'nin düzenlediği Orhan Kaynar Futbol Turnuvasında gol yağmuru yaşandı.

TGC Turnuvasında gol yağdı

Trabzonspor Gazeteciler Cemiyetinin geleneksel olarak düzenlediği '10. Orhan Kaynar Futbol Turnuvası'nın ikinci gününde adeta gol yağdı.


İkinci gün müsabakaların da toplam 36 gol atılırken, FC Objektif, TAKA'yı 13-0 mağlup ederek gol rekoru kırdı. Turnuva'nın en yaşlı takımı olan TSYD, Ortahisar Belediyespor'u 5-3 mağlup etmesi de alkış topladı. Diriliş Presspor da, Trabzon Büyük Şehir Belediyespor'a karşı aynı sonuçla 5-3 kazandı. Şampiyonspor ise TRT'yi 7-0'lık skorla geçti.

Orhan Kaynar Turnuvası'nın açılış maçlarında oynanan 8 müsabakada 35 gol atılırken, ikinci gün karşılaşmalarında ise 36 gole ulaşılması turnuvanın bol gollü geçeceğinin sinyallerini de vermiş oldu. Bu arada Şampiyonspor-TRT arasında oynanan müsabaka da TRT'nin iki oyuncusunun ard arda sakatlanması nedeniyle TRT, maçın ikinci yarısını oynamama kararı aldı ve sahadan çekildi. Hakem Selman Güler'de müsabakanın skorunu 7-0 Şampiyonspor lehine tescil etti.

Geçmiş olsun...

Şampiyonspor-TRT arasında oynanan müsabaka sırasında TRT'li Mehmet Avni Yıldız talihsiz bir sakatlık yaşadı ve Turnuva doktoru Selim Adanur tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Fatih Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Nevzat Yılmaz'ın hastane de ziyaret ettiği Yıldız'ın, Aşil tendonunun koptuğu belirlendi ve ameliyat olacağı ifade edildi.  Gazeteciler Cemiyeti olarak, TRT ailesine ve Mehmet Avni Yıldız'a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Bu arada statü gereği bir gün ara verilerek oynanan Orhan Kaynar müsabakaları Cuma günü devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber