TESOB, Ramazanda denetimlerini artıracak

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, ramazan ayında denetimlerini artıracaklarını bildirdi.

TESOB, Ramazanda denetimlerini artıracak

Metin Kara, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların ramazanda mağdur olmaması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Fiyatlarda keyfi artış yapan ve hijyen koşullarına uymayan esnafı, ilgili kuruluşlarla yapılacak ortak denetimlerle tespit etmeye çalışacaklarını vurgulayan Kara, şunları kaydetti: "Ayrıca vatandaşlarımız da esnafla ilgili bu tür şikayetlerini ilgili kurumlara ve TESOB'a yapabilirler. Bu tür şikayetlerin anında değerlendirmeye alınacağından ve gereğinin yapılacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Bu vesileyle bir kez daha vurgulamak istiyorum ki Trabzon esnafı her zaman ramazan ayının ve ahiliğin gereklerine uygun davranmıştır ve davranmaya da devam edecektir. Çevremizde ihtiyacı olanlara yardım edelim. Yardımları yaparken ahilik geleneğinin de temelinde olan 'Sağ elin verdiğini sol el görmemeli' ilkesiyle hareket edelim. Hayırsever vatandaşların dağıttığı ramazan paketlerindeki gıdaların son kullanım tarihine ve ürün kalitesine de dikkat edilmesi gerekir. Tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza hayırlı ramazanlar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber