TESOB'dan mobil uygulama

TESOB mobil sicil uygulamasına geçiyor.

TESOB'dan mobil uygulama
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) ilçelerdeki esnafın zaman ve iş kaybını önlemek için mobil sicil uygulamasına geçiyor. 

TESOB Başkanı Metin Kara, “Sicil memurlarımız her gün bir ilçede bulunarak sicil işlemleri konusunda Esnaf ve sanatkarımıza hizmet vereceklerdir. Böylece esnaf merkeze gelmek için zaman kaybı yaşamayacak, işinden geri kalmayacak” dedi. 
"İş ve zaman kaybı ortadan kalkacak"

TESOB Başkanı Metin Kara, göreve geldikleri günden bu yana esnafın işini kolaylaştırmak için adımlar attıklarını ve projeler ürettiklerini belirterek, “Mobil sicil uygulaması da en önemli projelerimizden biri. 17 ilçemizdeki esnaf ve sanatkârımızın, tüm sicil işlemlerini gerçekleştirmek için merkeze gelmesi gerekiyordu. Bu durumda birçok esnaf ve sanatkârımız o gün için, işyerini kapatmak zorunda kalıyordu. Bu da iş ve zaman kaybına sebep oluyordu. Esnafımızdan da gelen talepler doğrultusunda mobil sicil uygulamasını başlatıyoruz. Yaptığımız programa göre sicil memurlarımız her gün bir ilçemizde olacak ve ilçe esnaf odasında üyelerimizin sicil işlemlerini gerçekleştirmek için hizmet vereceklerdir” diye konuştu.
"Uygulama 14 Kasım'da Akçaabat'tan başlıyor"

İlçelerdeki işlem yoğunluğuna göre program belirlediklerini vurgulayan TESOB Başkanı Kara, “Uygulamayı 14 Kasım’da Akçaabat’tan başlatacağız. Akçaabat’ta işlem sayısı yoğun olduğu için memurlarımız her pazartesi bu ilçemizde olacak. Diğer ilçelerde de açıklanan programa göre işlem yapacağız. Aylık program değişmeyecek ve esnafımız sicil memurlarının hangi gün ilçelerinde olacağını artık bilecek” şeklinde konuştu.

Kara, mobil sicil uygulamasının aylık programına, TESOB’un internet sitesi olan www.tesob.org.tr’den ulaşılabileceğini de sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler