TDF Gençlik Kolları iftarda buluştu

TDF Gençlik Kolları iftar yemeği verdi.

TDF Gençlik Kolları iftarda buluştu

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Gençlik Kolları’nın yemeğine katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, şampiyonluk sözü verdi.

İstanbul’da yaptığı etkinliklerle öne çıkan Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Gençlik Kolları’nın Ramazan ayında her cumartesi gecesi düzenlediği sahur programları bu yıl da devam ediyor. 

Sahur programına, İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Kulüp Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Yönetim Kurulu üyesi Emre Aksoy,Yönetim Kurulu üyesi Coşkun Bülbül, Anadolu Tayfa Trabzonsporlular Derneği Başkanı Erdal Yasin Tüysüz, Ataşehir Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu üyesi Servet Bayalan, gazeteci-yazar Aksal Yavuz, Şükrü Kuleyn, Bordo Mavi adamlar Başkanı İrfan Şeker, Karadeniz’in kemençe üstadı Tahsin Terzi, Karadeniz müziğinin güçlü sesi Hülya Polat, Karadeniz müziğinin genç yeteneği Apolas Lermi, Trabzonspor Basketbol Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzonspor Basketbol Takımı Yönetim Kurulu üyesi Ömer Meriç ve TDF Genel Sekreteri İbrahim Akın ile TDF Gençlik Kolları yöneticileri katıldı.

TDF Gençlik Kolları iftarda buluştu

Başkandan 50’inci Yıl mesajı.. 

İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, böylesi güzel bir sahur sofrasında güzel insanlarla bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise, 50’inci yılda başarılı transferlerle şampiyonluk hedeflediklerini söyledi. 

TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Meriç de “Davetimizi kırmayıp sahur programında bizlerle birlikte olan Sayın vekilimize, Başkanımıza ve diğer tüm büyüklerimize TDF Gençlik Kolları yönetimi adına teşekkür ediyorum. Soframızı onurlandırdılar, bereketlendirdiler. Trabzon ve Trabzonspor adına birliktelikler bundan sonra da daim olur inşallah” diye konuştu. 

TDF Gençlik Kolları iftarda buluştu

TDF Gençlik Kolları iftarda buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber