Sürücülere uyarı... Akyazı Tüneli'ne dikkat

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Sürücülere uyarı... Akyazı Tüneli'ne dikkat

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Giresun-Trabzon yolunun 45. kilometresinde bulunan Akyazı Tüneli'nin Giresun-Trabzon yönündeki güney tüpünde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım 10 Ocak'a kadar 08.00-18.00 saatlerinde tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Polatlı-Ankara yolunun 28-31. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Polatlı istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor. 

Malazgirt-Patnos yolunun 0-8. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

İyidere-Rize-Çayeli yolunun 5-6. kilometrelerinde bulunan Sarayköy-1 ve Sarayköy-2 tünellerinin Çayeli-Rize-İyidere yönündeki kuzey tüpünde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten gerçekleştirilecek. 

Ordu-Ulubey-Mesudiye yolunun 3-5. kilometrelerinde yaya kaldırımı çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler