Sürücüler dikkat! Trabzon'da bu yol trafiğe kapalı

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. 

Sürücüler dikkat! Trabzon'da bu yol trafiğe kapalı

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Akçaabat-Trabzon yolunun 44-46. kilometreleri Beşirli Spor Kompleksi mevkisindeki bağlantı yolunun Trabzon-Akçaabat yönündeki şeritlerinde üstyapı onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle yol, bugün ve yarın trafiğe kapatılarak, ulaşım devlet yolundaki Akyazı Tüneli güzergahından sağlanacak. 

Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek kavşakları yönünde sağdan iki şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşım soldaki iki şeride yönlendiriliyor. 

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerinde (Yalova-Yıldırım ayrımı) üstyapı iyileştirme çalışmaları sebebiyle Balıkesir yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşıma karşı şeritten iki yönlü izin veriliyor. 

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Mersin-Gözne ve stadyum kavşakları 0-1. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları yapıldığından sağ taşıma yolunun 1. şeridi (Mersin-Çeşmeli yönü) trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım 2. ve 3. şeritlerden veriliyor. 

Doğankent-Gümüşhane yolunun 4-35. kilometrelerindeki Günyüzü 1 ve 2, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 9 Şubat'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler