Sürücüler dikkat: Trabzon'da bu yol 9 gün boyunca...

Karayolları Trabzon'daki yol için uyardı.

Sürücüler dikkat: Trabzon'da bu yol 9 gün boyunca...

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Susuz-Çeltikçi kavşakları Orhan Gökberber viyadüğünün İstanbul istikameti 6-8. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor. 

TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılıyor. Bu kesimde ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek, İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola geçiş yapılıyor. Sapanca otoyol kavşağı da trafiğe kapalı tutuluyor. 

TAG Otoyolu'nun Düziçi-Osmaniye kavşakları 9-12. kilometrelerinde üstyapı çalışması nedeniyle Gaziantep-Adana istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma Adana-Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Gerede-Kızılcahamam yolunun 17-21. kilometrelerinde üstyapı, asfalt ve sanat yapıları çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Kızılcahamam-Gerede istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor. 

Akçaabat-Trabzon yolunun 46. kilometresi Beşirli Spor Kompleksi mevkisindeki bağlantı yolunda yapılacak yaya üst geçidi nedeniyle ulaşım 18 Kasım'a kadar tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek. 

Konya-Aksaray il sınırı yolunun 67-72. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber