Sürücüler dikkat! Akyazı Tüneli'nde çalışma

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Sürücüler dikkat! Akyazı Tüneli'nde çalışma

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Beşikdüzü-Trabzon yolunun 46. kilometresindeki Akyazı Tüneli'nin Akçaabat-Trabzon yönündeki güney tüpünde 14 Mayıs'a kadar  aydınlatma sistemi montaj çalışmaları devam edecek. Bu nedenle tünel ulaşıma kapatılarak, trafik Akyazı Spor Tesisi bağlantı yoluna yönlendiriliyor. 

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolu 1-2. kilometrelerinde Serbest Geçiş Sistemi montajı ve kavşak çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun İzmir yönünde bant aktarmasına gidilerek, ulaşım Torbalı istikametinden gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor. 

TEM Otoyolu'nun Okmeydanı-Hasdal bağlantı yolundaki yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti Nurtepe viyadüğü bitiminden İSKİ-AKOM girişine kadar trafiğe kapatıldı. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 

Gerede-Kızılcahamam-Ankara yolunun 25-29. kilometrelerindeki üstyapı ve asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Gerede-Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten (Kızılcahamam-Gerede) iki yönlü izin veriliyor. 

Konya-Karapınar yolunun 14-15. kilometrelerindeki (Karapınar şehir geçişi) alt geçit köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor. 

Kayseri-Kırşehir yolunun 9-14. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler