Sürmeneli gençlerden otistik çocuklara özel gece

Türk Kızılayı Sürmene Şubesi, Kızılay Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. 

Sürmeneli gençlerden otistik çocuklara özel gece
Türk Kızılayı Sürmene Şubesi ve Gençlik Kolları 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. 

1 Kasım Salı akşamı "Haydi gel otur, aramızda bir kromozomun lafı mı olur?" isimli şiir ve resim yarışması düzenleyen gençler çocuklara neşeli anlar yaşattı.

Otistik öğrenciler için çeşitli eğlencelerin düzenlendiği geceye Sürmene Belediye Başkanı, Türk Kızılayı Sürmene Şube Başkanı, Türk Kızılayı Sürmene Gençlik Kolları Başkanı, Sürmene Garnizon Komutanı, Sürmene Kaymakamı, Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürü, Sürmene Gençlik ve Spor Müdürü, Sürmene Müftüsü, Sürmene Esnaf Odası Başkanı, Sürmene Şöförler Odası Başkanı ve pek çok iş adamı katıldı. 

Çocukların neşeyle oyunlar oynadığı gecede sinevizyon gösterisiyle Kızılay Sürmene Şubesi ve Gençlik Kollarının yaptığı çalışmalar anlatıldı. 

Programın sonunda öğrencilere kitap, çikolata gibi çeşitli hediyeler dağıtıldı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber