Süleyman Soylu’ya Trabzon’dan 'ooooh' desteği

Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İsmail Karaca; HDP Kürtlerin canı ve kanı üzerinden siyasi rant devşiren menfaat çetesidir

Süleyman Soylu’ya Trabzon’dan 'ooooh' desteği

TBMM’de bütçe görüşmelerinde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sözleri gündem oldu. 

Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İsmail Karaca, Bakan Süleyman Soylu’ya tepki gösteren HDPli vekilleri eleştirerek, “Bunlar ülke düşmanı, bayrak düşmanı, devlet ve millet düşmanıdırlar” diyerek eleştirdi.

SONUNA KADAR 
Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İsmail Karaca şunları söyledi; 
“13.12.2020 Cumartesi günü TBMM’de T.C.İçişleri Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde konuşan İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya tepki gösteren sözde vekillere bizlerde tepki gösteriyoruz ve Şehit aileleri olarak Sayın Bakanımızın sonuna kadar destekçisi olduğumuzu beyan ediyoruz.”

AZ BİLE YAPTI 
Gazi meclis çatısı altında kürsüye her çıktıklarında terör örgütü üyelerine selam çakan bu zihniyete Sayın Bakanımızın gösterdiği tepki az bile diyebiliriz. Bizler terörden canı yanan Şehit Aileleri olarak  HDP’lilere sadece İçişleri bakanımızın değil tüm meclis üyelerinin de tepki göstermesi gereklidir diye düşünüyoruz. 
Dünyanın hiç bir demokratik ülkesinde teröristlere, teröristlerin savunucularına asla müsamaha gösterilmez. 

VERGİLERİMİZLE MAAŞ ALIYORLAR
Bunlar ülke düşmanı, bayrak düşmanı, devlet ve millet düşmanıdırlar. Dünyanın hiç bir demokratik ülkesinde teröristlere, teröristlerin savunucularına asla müsamaha gösterilmemektedir. Dünyanın hiç bir ülkesinde terör savunucuları o ülkenin meclisinde siyaset yapma olanağı bulmamışlardır. Dünyanın hiç bir ülkesinde milletin verdiği vergilerle terör sözcülerine milletvekili maaşı ödenmemektedir. 

HDP İNSANLIK DÜŞMANIDIR 
Yıllardır farklı partiler adı altında mecliste boy gösteren bu terör sevicilerinin sürdürmüş olduğu bu saltanata dur denilmelidir. HDP, bu tutum ve davranışları ile asla bir siyasi parti değildir ve olamaz. HDP, Kandil’in sözcüsü, Kürtleri PKK’ya ezdiren, öldürten, Kürt ve Müslüman olmayan, Kürtlerin düşmanı bir taşeron örgüttür. HDP, PKK’dır, HDP, YPG’dir, HDP, PYD’dir, HDP Kandil’dir, HDP insanlık düşmanıdır. 

MENFAAT ÇETESİ
Kendilerine tanınan bütün iyi niyetli şansları elinin tersi ile itmiş, gücünü milletten alması gerekirken, sırtını PKK’ya, PYD’ye , YPG’ye dayamış, gücünü bu terör örgütlerinden almıştır. HDP hiç bir zaman mecliste veya başka yerde Kürt halkının hakkını hukukunu savunmamıştır. HDP, Kürtlerin canı ve kanı üzerinden siyasi rant devşiren bir menfaat çetesidir. 

HDP mütedeyyin Kürtleri de kötü göstererek Kürtlerin imajını sarsmış ve Kürtlere hakaret etmiştir. HDP PKK’nın insan kaçakçılığına, kara para aklamasına , kadın tüccarlığı yapmasına, kaçakçılık ticareti yapmasına, uyuşturucu satmasına aracılık etmiş bir siyasi büro görevini görmüştür. 

Böyle bir sözde partinin ne ülkeye, ne millete, ne devlete, ne de temsil ettiğini ifade ettiği Kürtlere hiç bir faydası yoktur, bundan sonrada olmayacaktır. Bu sayfa bir daha açılmamak üzere kapatılmalıdır. Bir daha terör örgütleri ile arasına mesafe koymayan hiç bir sözde siyasi oluşuma izin verilmemelidir.  HDP ve benzeri oluşumlar bir daha açılmamak üzere derhal kapatılmalıdır.

Haber61/Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber