Süleyman Soylu’dan yoğun program!

Valilikte bürokratlara önce Trabzon’u soracak! Sonra Cuma kılıp Eko Park temeli atacak. Ardından Müze açıp şehitler programına katılacak.

Süleyman Soylu’dan yoğun program!
Haber61 - Haber Servisi - Levent Ustabaşı - İçişleri Bakanı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, yarın tüm gününü Trabzon’a ayırdı.

Sabah saat 9’da Valilik binasında il koordinasyon toplantısına katılacak ve burada bürokratlara Trabzon’un sorunlarını ve yapılanları soracak. Ardından Cuma namazını Bahçecik Büyük Camii’nde kılacak olan Bakan Soylu, burada vatandaşlarla sohbet ettikten sonra 13.30’da Ahi Evren Hastanesi-Ömer Halisdemir Kalp-Damar Cerrahi Özel Servisi açılışını gerçekleştirecek. 14.30’da Beşirli’de Eko Park Temel atma törenine katılacak.

15.30’da ise Ortahisar’da uzun süredir yapımı süren Ortahisar Müzesi’nin açılışını gerçekleştirecek. 17.00’da ise Erdoğdu Lisesi’nin Hamamizade’de düzenleyeceği 15 Temmuz Şehitleri anma programına katılıp buradan da Müsteşar Mazhar Yıldırımhan’ın oğlunun düğününe katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber