Süleyman Soylu yarın Trabzon’da olacak

Süleyman Soylu yarın Trabzon’da olacak Muhtarla buluşacak O tarihi binada Güvenlik zirvesi! YAPACAK

Süleyman Soylu yarın Trabzon’da olacak
Haber61/Haber Servisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın Trabzon’da olacak. Bakan Soylu muhtarlarla geleneksel buluşma programlarına yarın da devam edecek. Saat 10’da Trabzon Ramada Otel’de kahvaltıda buluşacak olan Bakan Soylu, ardından muhtarları tek tek dinleyecek. Bu defa Maçka, Ortahisar, Yomra ve Arsin İlçeleri’nden gelen muhtarlarla olacak.

13.30’da meydanda yeni yapılan Yol-İş Sendikası’nın otel açılışını yapacak. Son olarak da yine meydanda yeniden onarılarak hizmete açılan Trabzon’un eski belediye binasında güvenlik zirvesi yapacak. Yeniden hizmete açılan tarihi bina Menderes’in unutulmaz balkon konuşmasını yaptığı binaydı ve eskiye uygun hazırlanan bina Trabzon Belediye Başkanlığının yeni misafirleri ağırlama yeri olarak açıldı. Burada Bakan Soylu, güvenlik ve terörle mücadele değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

Yemekli toplantıya Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürü Sahil güvenlik komutanı da katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber