Süleyman Soylu: "Boynumuzu bükük bırakmayın"

Süleyman Soylu Hayrat'ta açıklamalarda bulundu.

Süleyman Soylu: "Boynumuzu bükük bırakmayın"

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da seçim öncesi çalışmalar nedeniyle programlara katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hayrat ilçesinde halkla buluştu.

Soylu halka hitap ederken şu ifadeleri kullandı;

Biz Hayrat’a önümüzdeki 4.5 yıl çok güçlü şekilde hizmet etmek istiyoruz. Biz meselemizi bilmeyene anlatmak durumundayız. Ben İçişleri Bakanı olarak Salih Başkanınızın emrindeyim. Burası ona emanet. 

Önümüzdeki 4.5 yıl var. Yeni sistemin bize sunduğu en güzel süreç bu. Herkesin kendi işine bakacağı, esnafın, iş adamının, siyasetçinin… Seçimsiz 4.5 yıl. Topu verin Tayyip Erdoğan’ın ayağına bakalım doksana takıyor mu, rakip ağlara gol yağdırıyor mu.

Güneydoğu’da dik duruyorum. Neden biliyor musunuz, sizin verdiğiniz oylarla, demokrasiyle, sizin ortaya koyduğunuz iradedir. Bu ülkede başbakan asıldı, 28 Şubatlar yapıldı. Erdoğan geldi, 28 Şubatların üzerinden silindir gibi geçti. 

Onlar PKK’nın vekili. Onlara milletvekili demek ayıptır.

Yüksekova’da havalimanı yapıyoruz, 507 kez saldırı yaptılar oraya. Şimdi o havalimanını kullanıp yolculuk ediyorlar.

Aynısını FETÖ’yle mücadelede yapıyoruz. 31 Mart’ta bizim boynumuzu eğik bırakmayın. Bana sert konuşuyorum diye kızıyorlar. Ne diyeyim. Okul önlerinde uyuşturucu satanların bacaklarını kırın dedim yanlış mı söyledim.  Türkiye’nin en büyük uyuşturucu yakalamalarını yapıyoruz. 57 bin uyuşturucu satıcısını kodese tıktık. Nesillerimizi zehirliyorlar.

8000 bekçi alıyoruz, Hayrat’a da bekçi vereceğiz. Cumhurbaşkanımız diyor ki, benim vatandaşım uyurken kulağında bekçinin düdüğünü duyacak. Bakın Ankara’da hırsızlık ne kadar azaldı.

Karadeniz’e teröristler yamanmaya çalıştı ama dikiş tutmadı. Bizim kendimize ait bir üslubumuz var. Hep birlikte AK Parti bayrağını Hayrat belediyesine asalım.

24 saat eksik neredeyse orada çalışıyoruz. Sizi mahcup etmemek için çalışıyoruz. Yeniden enerjiye ihtiyacımız var. 31 Mart gecesi sandıkları patlatmaya ihtiyacımız var. Hayrat sesiniz gür çıksın.

Van’da sadece valilik yapmadı. Büyükşehir belediye başkanlığı yaptı. Herekse parmak ısırttı. Çalışkan adamdır. 5 yıl sonra herkes Trabzon’da yaşamak isteyecek. Herkesle emrinizde olacağız. 31 Mart akşamı AK parti bayrağını hep birlikte dikeceğiz mi? Bizim boynumuzu bükük bırakmayın. Hayrat her zaman büyük bir kuvvet ortaya koymuştur. Allah bizi size mahcup etmesin inşallah.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber