Süleyman Soylu Arsin'de konuştu: Tarihi bir mücadele veriyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Arsin'de vatandaşlara seslendi.

Süleyman Soylu Arsin'de konuştu: Tarihi bir mücadele veriyoruz

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Süleyman Soylu Trabzon'da biri dizi miting düzenliyor. Günün son mitingi olarak Arsin'de halka seslendi. 

Süleyman Soylu'nun Arsin'de yaptığı konuşmanın satır başları şu şekilde:

Güçlğ bir ittiifakımız var. AK Parti ve MHP birlikte bu ülkeyi daha güçlü günlere getireceğiz. Onlar bunu istemiyor.

Batuda AKP ve MHP ye getireceğiz diyor. Diyen kim? HDP'nin eş başkanı. Hedefi şu doğuda biz kazanacağız, batıda CHP'nin şemsiyesi altına girdiler. 

Doğudaki belediyeleri PKK'ya yardım ediyor diye el koyduk dimi? Bunlara şimdi belediyelerle bunlara güç vermek istiyorlar. Belediye meclisine sokacaklar bunları. Diyecekler ki bir dilekçe verecekler diyeceklerki o sokağa şehit ismi verilecekse bu sokağa da teröristin adını verin diyecekler. Ne olursunuz bunlara müsade etmeyin.

Birileri ezanın bile farkında değiller. Ezana hürmet etmiyorlar. ıslık çalıyorlar. Provakosyon yapıyorlar. Gereğini yaptık. Ama yapmaya devam edeceğiz. Bizim 50 gram oy pusulası güümüz var. Doğuda dik duruyoruz. Bu duruşumuz sizin verdiğiniz güçtendir.

Bu truva atları, bu taşıyıcı anneler Türkiye'yi farklı bir yere getirmeye çalışıyorlar. Kılıçdaroğlu'nun bastığı yerde ot biter mi? SSK'yı batırdı? Bunun işi gici fitne ve yalandır. Türkiye'yi felakete sürüklemeye çalışıyor.Saadet Partisi ve İYİ parti bunların peşine gidiyor. Ne olur bunlara izin vermeyin. Tekrar eski günlere döndürürler Türkiyeyi.

24 Haziran'da HDP'yi meclise CHP taşımadı mı? HDP mecliste bana dediki "Sizin işgal polisiniz, jandarmanız var" dedi. Bizim kendi sınırlarımızda işgal askerimiz olur mu? bizim şehitlerimiz var. Ben söyleyene bakmam söyletene bakarım. o da Kııçdaroğlu. Ama ben ağzının payını verdim.

Yerel seçimlerden sonra Türkiye'nin başına daha fazla bela açmak istiyorlar. Buna izin vermeyin.

Yıllarca bizi başı açık ve başı açık diye oyaladılar. Şimdi mecliste başı açık da var başı kapalı da ne oldu ülke bölündü mü?

Kutsallarımıza saldırdılar, değerlerimize saldırdılar. Bunların bir defterini dürelim. 

Milletvekilleri İstanbul'dan Diyarbakır'a kadar yürüyecekmiş? neden Aponun özgülüğü için. Ben de yürütürsem adam değilim dedim. Yürüyebildiler mi?

700 terörist kaldı dağlarda. İnsansız hava araçlarımıza bir yazılım yaptık. Teröristler artık kafalarını çıkaramayacaklar.

Artık savunma sanayimizde her şeyini yapıyoruz. İHAlarımızı Atak helikopterimizi yapıyoruz. Yaptıklarımızın yarısını biliyorsunuz.

Diyarbakır'da anneler gece vakti çocuğunu alıp dışarı çıkabiliyorlar. PKKlılar hadi çıksın ortaya da göre.

PKKlılar eskiden sözde şehitler albümü yapardı artık yapamıyorlar. O kadar götürdükki açıklayamıyorlar. Karılımdan çok çözülme var. psikolojik olarak çökerttik. Bize güç verin artık kafalarını çıkaramasınlar.

20 bin bekçi aldık şimdi bekçi daha alıyoruz. 15 bin polis aldık eğitimleri sürüyor. Dünyanın en güvenli ülkesi bizim ülkemiz olacak. 420 binden 570 bine yabancı turist sayısı arttı. Otellerde yer yoktu. Turizmde huzur yüzünden sayı arttı. Bazı sıkıntılarımız var inşallah 31 Mart'tan sonra daha da iyi olacak. Bize bu gücü verin. 

Bzim arkadaşlıklarımız olabilir ama biz tarihi bir mücadele veriyoruz. Bu tarihi mücadelede başka partilere geçenler var. Bu trenden inan bu trene bir daha binemez. Millet kiminle beraber olursa bizim tanıdığımız odur ve bizim tanıdığımız Sait Gürsoy'dur.

Sait Gürsoy'u rekor bir oyla Arsin'de seçeceğiz inşallah.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber