Süleyman Baykal TGC'yi ziyaret etti

  KTÜ (Karadeniz Teknik Üniversitesi) Rektörü Süleyman Baykal Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Yanında yardımcısı Necati Tüysüz ve Prof. Dr. Hikmet Öksüz ile beraberdi. Baykal, yaptığı konuşmasın da   “En önemli projemiz çocuk hastanesi, ihale

Süleyman Baykal TGC'yi ziyaret etti
 
KTÜ (Karadeniz Teknik Üniversitesi) Rektörü Süleyman Baykal Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Yanında yardımcısı Necati Tüysüz ve Prof. Dr. Hikmet Öksüz ile beraberdi. Baykal, yaptığı konuşmasın da   “En önemli projemiz çocuk hastanesi, ihalesi yapıldı, bölge için önemli. Ayrıca Teknokent’in yanında TOBB tarafından İnovasyon merkezi yapılıyor. Yeni bir kültür merkezi için çalışma yapıyoruz. 1500 araçlık bir otoparkı da hizmete sokacağız. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi hastanesi yeni ek binasını elden geçiriyoruz” dedi.
 
Baykal, KTÜ’nün bölünerek 2.üniversitenin kurulmasına ilişkin soruya ise “O siyasetçilerimizin tasarrufudur, saygı duyuyoruz” demekle yetindi.
 
Yeniden rektör adayı olduklarını, şu an itibariyle iki adayın bulunduğunu ancak rektörlük seçiminde 6 adayın yarışmasının zorunlu olduğunu söyleyen Baykal, ziyaretin anısına Cemiyet Başkanı Yusuf Turgut’a KTÜ amblemli fincan hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber