Suat Hekimoğlu: "Bodrumspor ile önemli bir maça çıkacağız"

1461 Trabzon Başkanvekili Suat Hekimoğlu açıklamalarda bulundu.

Suat Hekimoğlu: "Bodrumspor ile önemli bir maça çıkacağız"

1461 Trabzon Futbol Takımı, 16 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’da Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda Bodrumspor ile kritik bir müsabakaya çıkacak. 

Son haftalara yaklaşırken, sıralamayı büyük ölçüde belirleyecek olan bu önemli karşılaşma öncesi Başkanvekili Suat Hekimoğlu açıklamalarda bulundu.

Ligin son haftalarda kötü sonuçlar aldıklarını ifade eden Suat Hekimoğlu, “Zirveden uzaklaştık. Artık Play-Off hedefimiz var. Büyük ölçüde de Play-Off’a kalmayı garantiledik. Şimdi aynı puanda bulunduğumuz Bodrumspor ile cumartesi günü kendi evimizde kritik bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu karşılaşma Play-Off öncesi önemli olan ligdeki sıralamayı belirleyecek. Kazanmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı da bu karşılaşmaya davet ediyoruz ve bize destek olmalarını bekliyoruz.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler