Suat Hacısalihoğlu: "Türk halkı demokrasiye sahip çıktı"

Suat Hacısalihoğlu'ndan 15 temmuz açıklaması...

Suat Hacısalihoğlu: "Türk halkı demokrasiye sahip çıktı"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

 
Destanın yürekle yazıldığı belirtilen mesajda, “Vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür ederiz. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz”  ifadelerine yer verildi.
 
15 TEMMUZ SERGİSİ
 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 81 ilde açılan 15 Temmuz sergisini gezdi. Hacısalihoğlu, AA foto muhabirleri tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen fotoğrafların Türkiye’nin karşı karşıya olduğu durumu tüm çıplaklığı ile ortaya koyduğunu ifade etti.
 
TÜRK HALKI DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI
 
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu  ÇAY TV’nin tek sunucu ile 29 saatlik canlı yayınla Türkiye rekorunun kırıldığı 15 Temmuz ekran nöbeti programına katılan 63 canlı yayın konuğu arasında da yer aldı. Hacısalihoğlu, kanalın Ankara temsilcisi İbrahim Eksilmez’e yaptığı açıklamada, Türk halkının 15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıktığını gösterdiğini belirterek bunun büyük bir kazanım olduğunu ifade etti. Darbeleri yaşayan bir nesil olduklarını, darbelerin birçok zararını millet olarak yaşadıklarını anımsatan Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak 15 Temmuz’da ülkemizdeki darbe girişimini kınadıklarını, ilk gün ifade ettikleri gibi bugün de halkın iradesi ve demokrasi dışında hiçbir gücü tanımayacaklarını yinelediklerini, darbelerin demokrasiye zararının yanı sıra ekonomiye ve millete her alanda büyük kayıplar yaşattığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber