Suat Hacısalihoğlu'ndan değerlendirme! "Üretime ve istihdama katkı vermeyi sürdüreceğiz"

TTSO'dan iş dünyasına desteklere teşekkür.

Suat Hacısalihoğlu'ndan değerlendirme! "Üretime ve istihdama katkı vermeyi sürdüreceğiz"

Kovid-19 ile mücadele kapsamında devreye alınan Ekonomik İstikrar Kalkanı adımlarının maddi tutarının 240 milyar liraya ulaşmasını değerlendiren Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, "Pandemi sürecinin en az hasarla atlatılması için her zaman iş dünyasının yanında olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak, hükümet üyeleri, finans kurumları ve bankalara teşekkür ediyorum" dedi.

"ÜRETİMİN SÜRMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ"

Tüm dünyayı etkisi altına alan, sağlık ve ekonomik yönden büyük tahribat yaratan Covid-19 salgını nedeniyle tüm ülkelerin zor günler yaşadığını belirten TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, "Her şeyin başı tabii ki sağlık. Öncelikle sağlığımızı korumamız gerekiyor. Ancak ekonominin de devamlılığının sağlanması, üretimin sürmesi gerek. Bu noktada iş dünyası olarak elimizden gelen gayreti gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bu gayretimize devletimiz de her zaman olduğu gibi destek çıktı, yanımızda yer aldı. Zor zamanlarımızda çıkarılan desteklerle pandemi sürecini en az hasarla atlatmaya çalışıyoruz" dedi.

"DESTEKLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Başkan Hacısalihoğlu, "Koronavirüs salgınının ilk anından itibaren gerek sağlık gerekse ekonomik yönden tedbirlerin alınmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, iş dünyasının her sorununa eğilen ve anında çözüme kavuşturan Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'a, pandemi döneminde halk sağlığı yönünden gerekli tedbirlerin alınmasını ve uygulanmasını sağlayan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca'ya, çıkarılan desteklerin ve alınan önlemlerin uygulanmasını gerçekleştiren hükümet üyelerimize, sorunlarımızla ilgilenen şehrimizin milletvekillerine, her zaman olduğu gibi iş dünyasının taleplerini anında üst mercilere ileten ve çözüme kavuşturulmasını sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında iş dünyasının yanında yer alan Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank'a, iş adamlarının aldığı kredilere garantör olan Kredi Garanti Fonu'na, TOBB'un Nefes Kredisi'ni anında uygulamaya koyan Denizbank'a, verdikleri kredilerle bu zor günlerin geçirmemizi sağlayan banka ve finans kuruluşlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Türk iş dünyasının her zaman olduğu gibi bu zor süreçte de üretime ve istihdama katkı vermeyi sürdüreceğini sözlerine ekleyerek, "Devletimiz elinden geleni yapıyor ve yapmaya da devam edecektir. Bizler de ekonomimizi daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Pandemi sürecinde istihdama katkıda bulunan, üreterek ülkemizin kalkınmasını sağlayan firmalarımıza, üretime omuz veren işçilerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Hacısalihoğlu, pandemi sürecinin sağlık yönünden en az hasarla atlatılması için cansiperane görev yapan doktor, hemşire, hastane görevlileri ve sağlık sektöründeki tüm çalışanlara da millet olarak minnettar olduklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber