Sporculardan Vali Ustaoğlu'na ziyaret

Trabzon Olimpiyat Spor Kulübü Vali ismail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

Sporculardan Vali Ustaoğlu'na ziyaret

Trabzon Olimpiyat Spor Kulübü Başkanı Ozan Sağlam ve beraberindeki Sporcular Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ettiler.

Bedensel Engelliler Yüzme Branşında Türkiye üçüncüsü olan Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi Öğrencisi Metehan Ender Ulaş ve aynı yarışmada Türkiye dördüncüsü olan Samet Sezer antrenörleri Ozan Sağlam ile birlikte Vali Ustaoğlu’nu ziyaret ettiler.

Vali Ustaoğlu, Aksaray’da 25-27 Ocak 2019 tarihinde yapılan Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri Müsabakasında Trabzon’dan Türkiye üçüncülüğü ve dördüncülüğü elde eden sporcularımızı tebrik ederek başarıların devamını diledi.

Vali İsmail Ustaoğlu, Trabzon’un bir spor şehri olduğunu ifade ederek, “Trabzon sporun her dalının en başarılı şekilde icra edildiği bir ildir. Sporun her alanında önemli başarılar ve şampiyonluklar yaşamış çok başarılı sporcularımız var. Bu sporcuların yetişmesinde ailelerinin yanında antrenörleri ve kulüpleri de çok büyük gayret sarf ediyor. Bu başarılarda emeği geçen herkesi kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Sporculardan Vali Ustaoğlu'na ziyaret

Sporculardan Vali Ustaoğlu'na ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler