Soylu: "Şehit Kaymakamımızın Ruhu Şad Olsun"

İçişleri Bakanı Soylu,  Şehit Kaymakam M. Fatih Safitürk için başsağlığı mesajı yayımladı

Soylu: "Şehit Kaymakamımızın Ruhu Şad Olsun"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  Şehit Kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk için başsağlığı mesajı yayımladı
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başsağlığı mesajı şöyle;
 
“Mardin Derik Kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk’ün, bölücü terör örgütünce gerçekleştirilen alçak saldırıda şehit olması bizi ve milletimizi derinden üzmüştür.
 
Hem kaymakam olup hem de belediye başkanlığı görevini fedakarca yürüten, büyük hizmetler veren ve her bir hizmetini; vatana, toprağa, millete olan sevgisi ile ortaya koyan Muhammet Fatih Safitürk’e yapılan bu saldırı, milletimizin huzuruna ve ülkemizin bütünlüğüne kastetmektedir.
 
Birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu  kirli oyunun parçası olanlar ve destekçileri bilsinler ki halkımız teröre boyun eğmeyecek, bu saldırıyı gerçekleştirenler hukuk çerçevesinde bedelini ödeyeceklerdir.
 
Hiç endişe edilmesin; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve Hükümetimizin kararlılığı terörün kökünü kazıyana kadar devam edecektir. Gerek PKK, gerek DEAŞ, gerekse FETÖ ile mücadelede, milletimizin azmi ve desteği, bizim en büyük gücümüz olacaktır.
 
Görevini kahramanca ifa ederken, hiçbir vicdana sığmayan hain bir saldırıda şehit düşen Merhum Kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk'e Allah’tan rahmet niyaz ediyor; saldırıda yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Şehit kaymakamımızın ailesi başta olmak üzere, tüm milletimiz ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber