Sosyal medyada yayınlanan görüntü için Trabzon valisi devreye girdi

Trabzon'da gerçekleşen ve sosyal medyadan yayınlanan görüntü sonrasında Vali yavuz talimat verdi.

Sosyal medyada yayınlanan görüntü için Trabzon valisi devreye girdi

Trabzon'da bir grup genç, av tüfeği ve tabancalarla havaya ateş ettiği anları, cep telefonu kamerasıyla kaydedip, sosyal medyada paylaştı. Bazı takipçilerin tepkisine neden olan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da etiketlenerek paylaşıldığı görüntülerle ilgili Trabzon Valisi Yücel Yavuz, bu kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığını duyurdu.

Akyazı mevkiinde bir grup genç, akşam saatlerinde düzenledikleri eğlence sırasında av tüfeği ve tabancalarla havaya peş peşe ateş açtı. Grup o anları da cep telefonu kamerasıyla kaydedip, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Görüntü, kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi. Birçok takipçi de tepki gösterdikleri görüntüyü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ak Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile Emniyet Genel Müdürlüğü’nü de etiketleyip paylaştı, bu kişilerin yakalanmasını istedi.

VALİ YAVUZ OLAYA EL ATTI

Tepkiler üzerine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, sosyal medya hesabı üzerinden, “Emniyet birimlerimiz talimatlandırıldı, gereği yapılacaktır. Duyarlılığınız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Polis ve jandarma ekipleri, havaya ateş açan kişilerin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber