Son dakika! Trabzon'da sokak ortasında 3 kişi vuruldu

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 3 kişi vuruldu. Şahıs uzun uğraşlar sonucunda gözaltına alındı

Son dakika! Trabzon'da sokak ortasında 3 kişi vuruldu

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde silah sesleri yükseldi.Akçaabat Belediyesi^nin hemen arka caddesinde gerçekleşen olayda, ilçede gazete dağıtıcılığı yaptığı öğrenilen H.B. silahla 3 kişiyi yaraladı.

41 yaşındaki T.K, 8 yaşındaki E.A.ve 27 yaşındaki E.B isimli 3 kişinin yaralandığı olay sonrası saldırgan teslim olmamak için uzun süre direndi. Olay yerine gelen Özel Harekat ekipleri ve Emniyet Müdürü Metin Alper'in uzun çabaları sonrasında şahıs gözaltına alındı.

Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan  yaralılardan T.K'nın başından vurulduğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olay yerinde Haber61'e konuşan Emniyet Müdürü Metin Alper "Arkadaşlarımız müdahale ederek şahsı gözaltına aldı. İlk ifadesi için emniyete götürülüyor." dedi.

Öte yandan başından yaralanan şahsın ameliyatının iyi geçtiği ve beyin kanamasının durdurulduğu, pazartesi günü yeni bir ameliyat olacağı bildirildi.

silah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber