Şok eden olay! Trabzon’da koronavirüsten ölen yakınlarını eve getirdiler

Trabzon’da koronavirüsten ölen şahsın yakınları tedbirleri hiçe saydı.

Şok eden olay! Trabzon’da koronavirüsten ölen yakınlarını eve getirdiler

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde koronavirüse yakalanan bir şahıs, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cenazesi Trabzon Büyükşehir Belediyesinin özel kıyafetli ekipleriyle beraber, prosedüre uygun bir şekilde defnedilmek üzere, defnedileceği yere götürülürken cenazenin sahipleri tarafından engellendi.

Cenazeyi eve götürmek isteyen vatandaşlar ile belediye ekipleri arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Cenaze sahiplerini ikna edemeyen ekipler cenazeyi bırakıp bölgeden ayrıldılar ve jandarma ekiplerine haber verdiler. 

Bölgeye gelen jandarma ekipleri vatandaşları ikna ederek cenazenin prosedürlere uygun bir şekilde defnedilmesini sağladılar. Ayrıca ekipler karantina altında olması gerekirken cenazeye katılmak isteyen iki kişiye de para cezası kestiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber