Soğuksuspor’ Trabzon'u temsil edecek

Kırmızı-Lacivertliler, Trabzon’da U-17 İl birinciliğini 2.sırada tamamlayarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkını kazandı

Soğuksuspor’ Trabzon'u temsil edecek
PLAY-OFF’TA İKİNCİ OLDU
 
Kırmızı-Lacivertliler, Trabzon’da U-17 İl birinciliğini 2.sırada tamamlayarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkını kazandı. Soğuksusporlu gençler 30 yıl sonra yakaladıkları başarının mutluluğunu yaşıyor. Grup maçlarını ilk sırada tamamlayan Soğuksuspor U17 takımı katıldığı play-off müsabakalarında ise 4 galibiyet 1beraberlık 2 yenilgi alarak 13 puanla 2. sırada yer aldı.
 
BAŞKAN ÖZTÜRK GURUR DUYDU
 
Soğuksuspor Başkanı Serkan Öztürk, 1986 yılında kurulan kulübün 30 yıl sonra alt yapıda ilk kez  böyle bir başarıyı kazandığı için çok mutlu olduklarını söyledi. Öztürk şöyle devam etti:’ Bu başarıda emekleri olan genel koordinatörümüz Zafer Yener’e 7 yıl önce başlattığımız faaliyette yer alan ekibimize, antrenörlerımız Deniz Altunbaş ve Cengiz Tosun’a çok teşekkür ediyorum.
 
 Eski başkanlarımızdan Bekir Aktürk ve antrenörlerden Tacettin Kapucu ise bizi maçlarda yalnız bırakmadılar. Hepsine saygılarımı sunuyorum. Türkiye şampiyonasında Trabzon’u en iyi biçimde temsil edeceğiz’’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber