Sırrı Eren, “Fındığın tanıtımı hepimizin sorumluluğu”

TSİAD Başkanı Sırrı Eren’den önemli açıklamalar.

Sırrı Eren, “Fındığın tanıtımı hepimizin sorumluluğu”

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği (TSİAD)Başkanı Sırrı Eren Fındığın tanıtımının herkesin sorumluluğu olduğunu ve bu konudaki etkinlikleri sürdürerek ürüne hakettiği değeri vermiş olacaklarını söyledi.

Trabzon SİAD Başkanı Sırrı Eren yaklaşan yeni fındık sezonu öncesinde yapılacak tanıtımların büyük önem kazandığını belirterek, “Aganigi naganigi reklamı fındığın iç piyasada tanıtımına önemli katkı vermiş ve büyük bütçelerle yapılmıştı. Reklamdan sonra artık twitter, instagram gibi insanların ve markaların kitlelere ulaştığı yeni mecralar ortaya çıktı. Bizim de “Dünyanın fındığı burada” diye bir slogan bulmamızdaki temel sebep bu. Amacımız 2-8 Ağustos tarihleri arasında bu hashtag ile paylaşımlar yaptırarak farkındalık yaratmak. Başta yerel basınımız ve takipçisi fazla tüm Karadenizlilerle beraber bunu yapabiliriz. Sadece bizim yapabileceğimiz bir şey değil. Ayrıca şehrimizde yapılmakta olan hasat şenliklerini de TrabzonSİAD olarak destekliyoruz. Sanıyorum Ticaret Borsamız da bu çerçevede bir organizasyon yapacak. Burada temel konu fındığın sadece dış piyasa ürünü olarak görülmesinin önüne geçmek. Üretici bahçesine sahip çıksın, daha fazla ve daha kaliteli ürün alsın, siyasetçi fındık üreticisine sahip çıksın, biz de ürüne sahip çıkalım! Bu bağlamda herkes gönlüne göre paylaşımını yapsın... Elbette ki bir hafta sürecek bu tür etkinliklerin daha sonra da devamı gelmeli, fakat özellikle fındık ayı olan ağustosta biraz daha fındık konuşmamız güzel oluyor. Önümüzdeki yıllarda da bu etkinlikleri büyütür ve sürdürürsek dünyaya sunduğumuz bu ürüne hak ettiği değeri vermiş oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber