Sinan Vardar o anısını anlattı: "Yusuf Yazıcı’yı görmüyor musun?"

Sinan Vardar Yusuf Yazıcı'yı Ersun Yanal'a önerdiğini söyledi.

Sinan Vardar o anısını anlattı: "Yusuf Yazıcı’yı görmüyor musun?"

Haber61/Haber Servisi - 2 dönem Beşiktaş’ta yöneticilik yapan Jolly Tour Onursal Başkanı Sinan Vardar, Trabzonspor teknik patronu Ersun Yanal’a Yusuf Yazıcı’yı önerdiğini bir hafta sonra da Yazıcı’nın oynatıldığını yazdı.


O dönemler Trabzonspor Altyapısından gönderilen başarılı teknik adam Sadi Tekelioğlu’nun talebesi olan Yazıcı için Tekelioğlu da, “Oynatılmamasına anlam veremiyorum. Yabancılara tonla para veriliyor ama alt yapıya bakılmıyor” demişti.

Sinan Vardar Taka’da yayınlanan röportajında Yazıcı için şunları söyledi;

"Bir milli maç izliyordum. U19 milli takımının maçıydı sanırım. Yusuf Yazıcı diye bir çocuk, bayıldım. Karşı takımın kaptanı da Sena. Alman milli takımının kaptanı. Sena, transfer yapıyor bakıyorum bonservisi 30 Milyon Euro. Yanımda da Giray Hoca vardı yanımda o gün. Sonra Fotomaç’ta bir yazı yazdım. Ya Ersun dedim. Sen alt yapıya en fazla önem veren teknik adamsın, Yusuf Yazıcı’yı görmüyor musun? Dedim. tesadüf mü artık bir hafta sonra Yusuf Yazıcı’yı oynattı. Kupa maçında oynadı iki gol attı. Şimdi bakıyorum bütün avrupa takımları bu çocuğu istiyor. Gençlere ve alt yapıya önem vermek lazım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber