Şılbır: Trabzon sahipsiz değil

Demokrat Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Tahsin Azaklı çalışmalarını sürdürüyor

Şılbır: Trabzon sahipsiz değil

Karakaya, Akkaya, Geçit, Ak toprak, Karlık ve Tos mahallelerinde seçim çalışmalarına devam eden Demokrat Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Tahsin Azaklı yoğun ilgi ile karşılandı. Trabzon’un sahipsiz olmadığını belirten Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şılbır, halkla kucaklaştı.

CHP, AKP ve İYİ Parti seçim bürolarına da uğrayan Başkan Adayı Şılbır, ‘’Biz herkesin, her kesimin oyuna talibiz, parti ve vatandaş ayırt etmiyoruz, halktan biriyiz!’’ dedi.

Halkla buluşan Başkan Adayı Şılbır mahalle sakinlerinin dertlerini dinledi. Her mahallede projelerini anlatan Başkan Aday’ı Şılbır’ı dikkatle dinleyen vatandaşlar, Şılbır’ı destekleyeceklerini söyledi.

Hemen hemen her mahallede İmar Barışı nedeniyle 40 yıllık evlerini için yüklü para ödemek zorunda kaldıklarını dert yanan vatandaşlar, kendilerinin mağdur edildiklerini söylerken bu durumun adil olmadığından yakındılar. Su sorunu yaşayan mahalle sakinleri ise sularının kirli olduğunu belirterek çamur aktığını söylediler. Vatandaşlar ‘’Bu hükümet zamanında Fetö Terör Örgütü lideri fetö için zamanında ‘ne istediniz de vermedik!’ dendi, bizde şimdi soruyoruz ‘Ne istediniz de vermedik? Yeter bizi mağdur ettiğiniz!’ dediler.

VATANDAŞIN KENDİ SUYUNDAN PARA ALIYORLAR!

Kıraathanelerde halkla iç içe olan ve projelerini anlatan Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır; ‘’Vatandaşın kendi bahçesinden, tarlasından kendi imkanları ile bulduğu su kaynağını borular eşliğinde evine dükkanına taşıyor. Ama şimdi ki Belediye Başkanları o suya saat bağlayarak para alıyor. Bırakın vatandaşın yakasını artık, kendi suyuna para ödemek zorunda bıraktılar herkesi. Bizim projelerimiz arasında en önemli sorun olarak gördüğümüz proje bu, hemen düzeltilmeli!’’ dedi. 

Vatandaşın sevgi seli ve sohbetini gördüğünü belirten Başkan Adayı Şılbır; ‘’Elimizden geldiğince herkese ortada ki yanlışları ve projelerimizi anlatıyoruz. Sağ olsunlar halkımız bizi anlıyor ve destek sözü veriyorlar.’’ Dedi.

YERLİ TOHUMU YASAK ETMEYECEĞİZ!

Hibrit tohumlarla halkın mağdur edildiğini belirten Başkan Adayı Şılbır; ‘’Yerli tohumu yasaklayarak bizleri dış güçlere mahkûm ettiler, bu vatandaş kör değil. Tarımı, hayvancılığı bitirip Türkiye’yi dışarıya mahkûm etme politikası izliyorlar. Eğer Allah bize bu görevi nasip ederse bu yapılan yanlışı düzeltip, kendi ürünümüzü ekip biçip kendimiz yiyeceğiz!’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber