Sezgin ile Sefa dünya evine girdi

Sezgin Akyüz ile Sefa Sarı hayatlarını birleştirdi.

Sezgin ile Sefa dünya evine girdi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Şube Müdürü Cengiz Akyüz’ün biricik kızı eczacı Sezgin Akyüz bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı.


Ecza Mümessili Sefa Sarı ile yaşamını birleştiren Akyüz’ün düğün merasiminde, renkli kişiliği ve sosyal kimliğiyle tanınan Cengiz Akyüz’de bu mutlu gününde kızına bir türkü armağan etti.

Of’un tanınmış simalarından ve Trabzon’da birçok müzik derneğinde faaliyetlere katılan, bağlama ustası Cengiz Akyüz-Fatma Akyüz’ün güzel kızları eczacı Sezgin Akyüz ile Beşikdüzü’nün tanınmış simalarından Fatma-Yaşar Kamil Sarı’nın yakışıklı ecza mümessili oğulları Sefa Sarı düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdi.

Genç çiftin heyecanlarına ortak olan davetliler gönüllerince eğlenirken türkü dostu olan ve türküleri çok seven, hayatının hemen hemen her anında türkülerle iç içe yaşayan, sosyal –kültürel gecelerde sahne alan Cengiz Akyüz’de kızını kıramayıp bu mutlu günde çok sevdiği ‘Oy Trabzon Trabzon’ türküsünü seslendirdi.

Geleneksel takı merasiminin ardından kesilen düğün pastasıyla tatlanan düğün merasiminin sonunda genç çift tebrikleri kabul etti.

Akyüz ve Sarı ailelerini tebrik ediyor, Sezgin ve Sefa’ya ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Sezgin ile Sefa dünya evine girdi

Sezgin ile Sefa dünya evine girdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber