Seyir’den tam seyirlik komedi ‘Çok Tuhaf Soruşturma’

Trabzon’da sanat severler ‘Çok Tuhaf Soruşturma’ ile buluşuyor.

Seyir’den tam seyirlik komedi ‘Çok Tuhaf Soruşturma’

Trabzon Seyir Tiyatrosu, Ferhan Şensoy’un kaleme aldığı ‘Çok Tuhaf Soruşturma’ adlı oyunu ile tiyatro severler ile buluşuyor.


Seyir Tiyatrosu Genel Sanat yönetmeni Ahmet Parmak, “Tiyatro insanlara kısa süreli de olsa mutluluk veren sanat dalı olduğunu düşünecek olursak bizlerde ülkemizin gerilim kokan havasından bir nebzede olsa vatandaşlarımızı alarak gülmeye davet ediyoruz. Sanat, sadece bir yaşayış değil, geleceğin inşası için kullanıla bilecek bir çıkış kapısıdır. Bu yıl ilk oyunumuzun komedi olmasının nedeni ise; bu çıkış kapısında insanların yüzünde küçük bir tebessüm bırakmak.”dedi.
 
Oyun ile alakalı teknik bilgilere de yer veren Genel Sanat Yönetmeni Parmak, “ Yönetmen Çağatay Sorguç oyuncular; Ahmet Parmak, Çağatay Sorguç, Hakan Akgöz, Volkan Özcan, Fatih Bostan, Ahmet Demircioğlu, Selen Nur Kahraman Teknik Aycan Parmak, Arife Şener, Şeval Alan arkadaşlarımız ile birlikte uzun soluklu bir maratonun  ardından oyunu hazırladık. Pazar günü saat 20:00’da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Saat 20:00’da sanat severleri aramızda görmek istiyoruz.”şeklinde konuştu.










 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber