Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'inde itiraf: 3 saat ağladım

İrem Helvacıoğlu itiraf etti: O sahneyi çekerken üç saat ağladım!

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'inde itiraf: 3 saat ağladım

Üç sezon boyunca ATV ekranlarında yayınlanan 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinde işkence gören 'Nefes' karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu, aPara’da yayınlanan 'Günaydın Haftasonu' programına konuk oldu. Sette yaşadıkları ve 'Nefes'in kendisini nasıl etkilediğini samimi bir şekilde anlatan güzel oyuncu, kendisini en çok etkileyen sahneyi izleyicilerle paylaştı.

Geçtiğimiz cumartesi, bir programa konuk olan İrem Helvacıoğlu, biten projesi 'Sen Anlat Karadeniz'de yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

Gerçek bir hikayeyi anlatmanın kendisini zorladığından bahseden Helvacıoğlu, şiddet gören kadınları 'Nefes' karakteri sayesinde anladığını açıkladı.

Programın devamında sunuculardan Funda Karayel, İrem Helvacıoğlu'na "Dizide seni en çok etkileyen sahne hangisi oldu?" sorusunu yöneltti.

'3 SAAT AĞLADIM' 

Etkileyici sahnelerin üst üste çekildiğini anlatan İrem Helvacıoğlu, "Tahir’in bizi Rusya'ya göndermek için tekneye bindirdiği ve Vedat'ın bizi yakaladığı sahne beni çok etkiledi. Mehmet Ali'nin beni tekneden saçımdan tutarak indirmesi ve tokat atması gerekiyordu. Ardından sahneleri çekmeye başladık ama defalarca tekrar çektiğimiz için kafam acımaya başladı. Ara verdiğimizde 'saçım yine çok acıyacak' diye içimden geçirirken, aklıma bunu gerçekten yaşayan kadınlar olduğu geldi."

"Sinirlerim bozuldu ve birden ağlamaya başladım. Osman Hoca, Efe, Mehmet Ali Nuroğlu gelip 'Neyin var, iyi misin?' diye sordukça daha çok ağladım. Yani beni en çok etkileyen sahne odur. Neredeyse 3 saat gözyaşı döktüm" dedi.

Hala bu sahnelerden bahsettikçe gözleri dolduğunu söyleyen Helvacıoğlu, "Bu bir yandan çok güzel bir hikaye, psikolojik olarak da çok yorucu" sözleriyle canlandırdığı karakterin kendisini nasıl etkilediğinden bahsetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler