Selahattin Çebi: Trabzon Türk siyasetinin en önemli merkezidir

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Selahattin Çebi açıklamalarda bulundu.

Selahattin Çebi: Trabzon Türk siyasetinin en önemli merkezidir

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Selahattin Çebi “Trabzon Türk Siyasetinin en önemli merkezidir” dedi.

Çebi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

2023 ; medeniyet tasavvurumuzu ,istikrarlı büyümemizden korkan bunu engellemek için var gücü ile çalışanların hayal kırıklığı yaşayacakları, ama Yeni ve Büyük Türkiye’nin kapılarının ardına kadar açılacağı bir tarih olacaktır.

Türkiye’ye, yerelde Trabzon’umuza olan hizmet sevdamız AK Parti’nin ehliyetli ellerinde büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir.

İnsanımızı medeniyetimizi geleceğe taşımak var gücümüzle istişarelerle geniş Meclislerle bütün kadrolarımızı seferber ederek 2023 yılının Türkiye ‘sini inşa etmek için gece gündüz çalışacağız.

Sadece Türk milleti için değil belki yeterli de değil Bosnalı kardeşlerimiz için ,Gazzeli kardeşlerimiz için Şam için büyük Doğunun İslam coğrafyasının istikbali İstiklalı için tam kadro seferber olacağız .

Bu kutlu yolda en büyük ve tek kaynağımız Türkiye’dir Türk milletidir ,aziz milletimizin genç dinamik enerjik bilgili birikimli idealist kadrolarıdır.

Osmanlı’nın külleri arasından doğan Türkiye Cumhuriyeti’nde Trabzon müstesna bir şehirdir .

Trabzon Türk Siyasetinin en önemli merkezidir .

Trabzon Türk siyasi hayatında istisna bir yerdir.

Büyük hedeflerin en güçlü sahibi ve kudretli destekçidir. Milletimizin refahı huzuru ve mutluğunu için bedeli ne olursa olsun hedefe mızrak gibi giden yürekli insanların şehridir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber