Selahaddin Çebi: Ortahisar farkını gösterdi

AK Parti Ortahisar ilçe Başkanı Selahaddin Çebi'den teşekkür mesajı geldi.

Selahaddin Çebi: Ortahisar farkını gösterdi

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin yoğun bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Şehrimiz üzerine düşeni yaptı, farkını gösterdi. Sayın Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. Aziz hemşehrilerimize, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, mahalle muhtarlarımız ve tüm AK Gönüllere teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

HASRET GİDERDİK
Selahaddin Çebi, hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meydan Parkı’ndaki programına gösterilen ilgiden çok mutlu olduklarını söyleyerek “Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize teşrifleriyle hasretle beklediğimiz Büyük Buluşma gerçekleşti. Hasret giderdik, özlem giderdik. Tüm Ortahisar da kendisine yakışır bir şekilde meydanı doldurarak Cumhurbaşkanımıza desteğini gür bir sesle dile getirdi.” ifadelerini kullandı. 

CUMHURBAŞKANININ YANINDA YER ALDI
Trabzon’un Türk siyasetindeki önemine vurgu yapan Çebi, şöyle devam etti: “Sayın Cumhurbaşkanımız da Trabzon yürürse Türkiye yürür, diyerek şehrimizin önemini bir kez daha belirtmiştir. Şehrimiz de programa yoğun bir katılım göstererek, üzerine düşeni yerine getirmiştir. Hemşehrilerimiz bir kez daha son 20 yıldır destan yazan, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanların kat be kat fazlasını yerine getiren AK Parti iktidarı ile millî savunmadan sağlığa, SİHA’dan, İHA’dan altyapıdan üst yapıya tüm hamlelerin yanında olduğunu göstermiştir.”  

GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Çebi ayrıca programın gerçekleşmesinde büyük gayret gösteren tüm teşkilat mensuplarına da teşekkür ederek şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın Zat-ı Âlilerine, tüm bakanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.  Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yolda ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmaya, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber