Selahaddin Çebi havuzdaki çalışmaları inceledi! "Bir çok sporcu yetişecek"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki çalışmaları inceledi.

Selahaddin Çebi havuzdaki çalışmaları inceledi! "Bir çok sporcu yetişecek"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, tadilat çalışmalarında sona gelinen Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bildi aldı.

Çebi “Trabzon’umuza yakışır bir hizmet daha vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Hayalleri bir bir gerçeğe dönüştürüyoruz.” dedi.

Selahaddin Çebi havuzdaki çalışmaları inceledi!

ÇEBİ BİLGİ ALDI

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, ekibiyle birlikte sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Çebi, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ortahisar Belediyesi’ne devredilen Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemede bulunarak havuz sorumlusu Hasan Tosun ile yüklenici firma temsilcisi Ahmet Köseoğlu’nda bilgi aldı.

Selahaddin Çebi havuzdaki çalışmaları inceledi!

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Tadilat çalışmalarında artık sona gelindiği söyleyen Çebi, “Ortahisar Belediyemizin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’yle yaptığı protokol neticesinde belediyemize devredilen Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu’nda tadilat ve güçlendirme yapılıyor. Çalışma kapsamında havuzumun korozyona uğrayan, tahrip olan bütün kısımlar tek tek elden geçirilerek bina güçlendiriliyor.” dedi.

ŞEHRİN KULLANIMINA AÇILACAK

Havuzun hem öğrenciler hem de vatandaşların kullanıma açık olacağını söyleyen Çebi, “Şehrimizi, bölgemizi güzelleştiren bir çalışma ortaya çıkıyor. Trabzon’umuza, bölgemize hayırlı olsun. Tamamlandığında çok önemli bir eser daha Trabzon’umuza kazandırılmış olacak.” diye konuştu.

Selahaddin Çebi havuzdaki çalışmaları inceledi!

BİRÇOK SPORCU YETİŞECEK

Çebi, tesisin şehre kazandırılmasında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ile tüm katkısı olanlara teşekkür ederek “Burada yüzme sporu icra edilecek. Şehrin en büyük yüzme havuzu olarak Trabzon’a değer kazandıracak. Burada yetişecek çocuklarımız, gençlerimiz Trabzon’umuzun yüzme sporunda adını başarıyla duyuracaklardır. Hem Trabzon’umuz hem de ülkemiz kazanacak.” ifadelerine yer verdi.

Selahaddin Çebi havuzdaki çalışmaları inceledi!

BELEDİYECİLİK AK KADROLARIN İŞİDİR

AK Parti belediyeciliğinin hizmet odaklı bir belediyecilik olduğunu belirterek sözlerini sürdüren Çebi, “Belediyecilik AK Parti’nin, AK Parti kadrolarını işidir. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul örneği ile destanlaştığı AK Parti belediyecilik anlayışını, ülke sathındaki AK belediyelerde sürdürüyor. Bugün de AK Parti belediyeciliğinin bir örneğini görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” ifadelerini kullandı.

Selahaddin Çebi havuzdaki çalışmaları inceledi!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber