Şehrim 2023 Otobüsü Trabzon’da - 24. durak...

"Şehrim 2023" otobüsü Trabzon’a geldi.

Şehrim 2023 Otobüsü Trabzon’da - 24. durak...

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "kimlikli şehirler" adı altında belirlediği şehirlere vatandaşların sorunlarını dinlemek için görevlendirdiği "Şehrim 2023" otobüsü Trabzon’a geldi.

Trabzon Meydan parkında düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Değerli Trabzonlular, “Şehrim 2023” projesi kapsamında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen Şehrim 2023 otobüsü bugün 24. Durağı Trabzon’da.” dedi. 

AK Partinin kurulduğu günden itibaren hayal bile edilemeyen birçok projeyi gerçekleştirerek Türkiye tarihindeki en büyük atılımı yaptığını belirten Revi konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bütün bu proje ve yatırımların yanında partimizin bir iddiası daha vardır. Bu da geçmişten gelen köklerimiz üzerine inşa edilecek büyük bir medeniyet oluşturma gayesidir. İşte dünyayı asıl korkutan da budur. Şehrim 2023 projesi de bu medeniyetin oluşmasının temel ayaklarından biridir. Eğer büyük bir medeniyet oluşturulacaksa bu işe şehirlerden başlayarak kültürel ve tarihi kimliklerimizi muhafaza etmek ve geliştirmek gerekmektedir. Bizler de AK Parti olarak bu hassasiyetlerle Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı öncülüğünde yaşam ve mekân kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıktık. Tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulması için ülke genelinde bu projeyi başlattık.”

Şehrim 2023 otobüsünün,  3 gün boyunca Trabzon’un çeşitli meydanlarında Trabzonlular ile bir araya geldiğini ifade eden Revi " Şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Trabzon’a ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinledi.  Şehrim 2023 otobüsünün şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerine katkı sağlayarak mevcut kültürümüzün korunması ve geleceğe taşınması adına güçlü bir bilinç oluşturması diliyorum. Geçmişin tarihi ve kültürel değerlerini koruyarak bunu geleceğe aktarmak çok önemli bir görevdir. Bu manada bizler şehrimize ve kültürümüze sahip çıkıyoruz. İnşallah hep birlikte kültürümüzü geleceğe aktarmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Şehrim 2023 Otobüsü Trabzon’da - 24. durak...

Şehrim 2023 Otobüsü Trabzon’da - 24. durak...

Şehrim 2023 Otobüsü Trabzon’da - 24. durak...

Şehrim 2023 Otobüsü Trabzon’da - 24. durak...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber