Şehit meszarlarına asker eli!

Giresun’un Görele ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi ilçede bulunan şehit mezarlarının bakım ve temizliği, İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından yapıldı.Askerler, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerde bulanan 9 şehit asker mezarlarına giderek me

Şehit meszarlarına asker eli!

Giresun’un Görele ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi ilçede bulunan şehit mezarlarının bakım ve temizliği, İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından yapıldı.

Askerler, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerde bulanan 9 şehit asker mezarlarına giderek mezarların çevre düzeni ile temizliğini yaptı. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçe merkezi, köy ve beldelerde bulunan şehit mezarlarını ziyaret ederek, gerekli bakım ve çevre düzeni çalışması yapan askerlere şehit yakınları, yapılan düzenlemelerden dolayı jandarma ekiplerine teşekkür etti. Saatlerce şehit mezarları başında kalan askerler, silah arkadaşlarının mezarını temizledikten sonra mezarları başında dua okudu.

 

20150713aw476073_02.jpg

20150713aw476073_01.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber