Sayın Genel Başkanımıza da "muhtar bile olamazsın” dediler

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya’ya muhtarlardan destek

Sayın Genel Başkanımıza da "muhtar bile olamazsın” dediler

AK Parti Trabzon İl Başkan adayı Metin Kaya, Trabzon Muhtarlar Federasyonunu ziyaret ederek, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. 

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş, Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkan Vekili Turgut Alemdağ ile çok sayıda muhtarın hazır bulunduğu ziyarette, Metin Kaya tüm muhtarlara kendisine gösterdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “17 yıllık yol arkadaşımız. Trabzon Muhtarlar Derneği Genel Başkanlığı görevini uzun süredir başarı ile yürüten kardeşimiz, arkadaşımız Metin Kaya Türkiye’nin iktidar partisi AK Parti’den Trabzon İl Başkan adayı olması bizleri de gururlandırmıştır. Kendisine çıktığı bu yolda muhtarlar camiası olarak başarılar dileriz’ ifadelerini kullandı.

KAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya ise, ‘Bende bu kutsal mesleği yıllarca yaptım. Şu anda da Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkanlığı görevini yürütüyorum. 
Demokrasinin temel taşı olan muhtarlık müessesi, millet ile devlet arasındaki en yakın ve en yetkili bağdır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bunu en iyi anlayan kişidir. Kendisine zamanında “muhtar bile olamazsın” diyenlere inat Türkiye’nin başında. Çünkü o milletin içinden geldi ve geldiği yeri hiçbir zaman unutmadı. 
Çevresindekiler maalesef millet ile arasına zaman zaman set çekti. Ama sayın Erdoğan bunu gördü. “Millete yüzünüzü dönün, milletten kopmayın” mesajını sık sık vermesinin nedeni de budur.

Bu yüzden milletin devlete ulaşması adına, yetkisi olan en birincil görev muhtarlık müessesine en çok kıymeti veren de yine Sayın Erdoğan’dır.

Bize de bugün yoğun baskılar yapılıyor, engellenmeye çalışılıyoruz.

Ama ALLAH’ın izniyle biz sayın Erdoğan’ın yolunda çalışmaya devam edeceğiz.
Bu manada kendisine muhtarlarımız adına ne kadar teşekkür etsek azdır.

Muhtarlarımızın en önemli sıkıntılarından birisi yeni muhtarlık yasasıdır. 
Bu konuda dernek başkanı olarak gerekli girişimlerimizi yaptık şayet AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevini rabbim nasip ederse bu alanda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber