Satranç il birinciliğine Trabzon Fen Lisesi damgası

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Trabzon Okullararası Genç Kızlar ve Erkekler Satranç İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Trabzon Fen Lisesi adına dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Satranç il birinciliğine Trabzon Fen Lisesi damgası

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Trabzon Okullararası Genç Kızlar ve Erkekler Satranç İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.


Zorlu geçen müsabakalar sonucunda genç Erkeklerde zirvenin sahibi Trabzon Fen Lisesi oldu. Satrançta üstün başarı göstererek rakiplerini geride bırakan Emirhan Pektaş, Ömer Giray Coşkun Çelebi, İbrahim Kadri Uçan, Tuna Sağır ve Başar Yılmaz ödüllerini Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Şube Müdürü Yusuf Çebi'den aldı.
 
Gelen başarılar sonrası açıklamalarda bulunan Trabzon Fen Lisesi okul müdürü Mehmet Özbilgi yaptığı açıklamada; Malum olduğu üzere okulların başarısı sadece akademik başarıyla ölçülemez. Bizler Trabzon Fen Lisesi olarak hem akademik başarıda hem de sportif başarılarda var olmayı gaye edindik. Bizler, adı zihinlere kazınmış tarihî bir eğitim öğretim kurumu olarak, istedik ki çocuklarımız sadece derslerle boğuşmasın. Öğrencilerimiz kabuğuna çekilmesin. Bu güzide okulun öğrencileri ders başarılarının yanında hayatın içerisinde de var olduklarını hissetsin ve hissettirsinler. Onun içindir ki akademik başarının yanında sportif başarılara da çok önem veriyoruz.

 İmkanlarımız ölçüsünde il içerisinde ve ülke genelindeki sosyal ve sportif yarışmalara iştirak ediyoruz. Velilerimiz sağ olsun, bu konuda da bize yardımcı oluyorlar. Trabzon eğitiminde bir marka olan Trabzon Fen Lisesi olarak amacımız ve yegâne hedefimiz özgüveni yüksek, kendisiyle barışık, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir. Bu gibi sosyal, kültürel ve sportif başarılar da bunu sağlayan ve destekleyen araçlar oluyor.
Okulumuza satrançta Trabzon il birinciliği gibi güzel bir başarıyı kazandıran öğrencilerimize, onları hazırlayan ve yönlendiren öğretmenlerimize ve bizleri her zaman destekleyen kıymetli velilerimize çok teşekkür ediyorum. Özverili öğretmenlerimizle ve bize daima destek olan velilerimizle birlikte yeni başarılara erişmek en büyük dileğimizdir. Tekrar emeği geçen öğretmenlerimizi ve sevgili öğrencilerimizi yürekten kutluyorum dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber