Sarıkamış İçin Nöbet Tuttular!

Ordu Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Sarıkamış’ta donarak şehit düşen 90 bin askerin anısını yaşatmak amacıyla 500 metre yüksekliğindeki Boztepe’ye yürüyerek tırmanan 90 genç zirveye ulaştık

Sarıkamış İçin Nöbet Tuttular!

Ordu Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Sarıkamış’ta donarak şehit düşen 90 bin askerin anısını yaşatmak amacıyla 500 metre yüksekliğindeki Boztepe’ye yürüyerek tırmanan 90 genç zirveye ulaştıktan sonra çadır kurdu. Çadırlar önünde toplu akşam namazının kılmasının ardından saygı nöbeti başladı. Ordu Dağcılık Kulübü, Ordu İzcilik Kulübü, Ordu İdeal İzcilik Kulübü, Rusumat Gençlik Kulübü, Gençlik Merkezi personeli ve gönüllü gençlerin sabaha kadar Boztepe‘de çadırlarda konaklaması ve saygı nöbeti sabah ezanının okunması, ardından sabah namazının toplu şekilde kılınmasıyla saygı nöbeti sona erdi.

20160104aw622153_02.jpg20160104aw622153_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber