Sarıalioğlu: Odamızı lekelediniz!

Sarıalioğlu çok sert çıktı

Sarıalioğlu: Odamızı lekelediniz!
Trabzon İnşaatçılar Odası Başkan adayı Semih Sarıalioğlu, oda genel kurulunda çoğunluğun sağlanması için atılan imzalarla ilgili açıklama yaptı.

Sarıalioğlu, konuyu yargıya taşıdıklarını belirterek, “İnşaatçılar Odası gibi güzide bir odamızın adını lekeleyenleri Allah’a havale ediyorum. Bizim odamızın adı bu şekilde karalanmamalıydı. Konuyu yargıya taşıdım. Türk adaletine güveniyorum. Vereceği karara da saygı duyuyorum” dedi.

Sarıalioğlu, “Kongremizi alel acele ilk toplantıda yapmak için ellerinden geleni yaptılar. Telefonla üyeleri aradılar. Toplantının kapanış saatine, tutanakların tutulmasına kısa bir zaman kala telefonla ulaştıkları üyelerin yerlerine sahte imza atarak genel kurulu başlattılar. Hazirun listesinde imzası olanlar sanki genel kuruldaymış gibi imzaları atıldı. O imzalarla birlikte kongre başladı. Bunu bizim kabul etmemiz mümkün değildir. Odamızın adı lekelenmemeliydi. Bundan sonraki sürecin takipçisi olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber