Santa Harabelerine kar merkezi yapılsın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Arsin İlçesinde bulunan Santa Harabeleri her geçen gün başka bir yönüyle gündeme geliyor. Bir grup kayak sever, spor malzemelerini alarak Santa harabelerinin bulunduğu bölgeye gelerek kayıp yaptı. Gurubun öncüsü Mühend

Santa Harabelerine kar merkezi yapılsın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Arsin İlçesinde bulunan Santa Harabeleri her geçen gün başka bir yönüyle gündeme geliyor. Bir grup kayak sever, spor malzemelerini alarak Santa harabelerinin bulunduğu bölgeye gelerek kayıp yaptı. Gurubun öncüsü Mühendis Ali Temel Özcan, bölgeye kayak merkezi yapılırsa BEKO fabrikasından daha fazla geliri olacağını ifade etti.

Özcan, “Santa’nın doğasını koruyamadık. Buraya birde kayak tesisi yapmamız gerek. Erzurum’da 2 tane var burada yok. Yazında buraya geldim. Bu yazda gelerek kamp yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki dönemde buraya geleceğiz. Buraya gelerek bizler kayak yaptık. 4 ay boyunca burada karlanma var. Bu nedenle bir kayak merkezi buraya yapılır. Ağrı’dan sonra en erken karlanan bölge burası Maçka’ya bir tane yapıldı ama bozuk pisti var. Burada bir kayak tesisi olması demek Beylikdüzü’n deki BEKO fabrikasından daha çok geliri olur bölgeye. “bilgilerine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber