Şanlıurfalı öğrenciler Trabzon'u geziyor

Şanlıurfalı Öğrenciler Trabzon’u Hem Geziyor Hem Eğleniyorlar

Şanlıurfalı öğrenciler Trabzon'u geziyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı İçişleri Bakanlığının destekleri ile yürütülen 'Biz Anadoluyuz’ projesi kapsamında Şanlıurfa’dan Trabzon’a gelen öğrenciler Trabzon’da tarihi mekânları gezerken eğlenmeyi de ihmal etmiyorlar.

Trabzon Şehitlik mezarlığını ziyaret eden Urfalı öğrenciler ardından Atatürk Köşkü’nü ziyaret ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Trabzon Şehir müzesini ziyaretlerinin ardından Şehriyar’da yemek yiyen öğrenciler ardından müzik eşliğinde Trabzon ve Urfa yöresinin halk oyunlarını büyük bir başarı ile sergilediler. Şenol Güneş Spor Kompleksini büyük bir hayranlıkla izleyen Urfalı öğrenciler tribünlere oturarak Trabzonspor kaşkolü ve Burak Yılmaz’ın posterlerini açarak Trabzonspor lehine sevgi gösterilerinde bulundular. Ardından Ayasofya Camii ve müzesini ziyaret eden öğrencilere burada cami derneği tarafından kendilerine ikramlarda bulundular. Öğrenciler yarın ise turizmin gözbebeği bir doğa n-harikası Uzungöl’ü ziyaret edecekler. Gün boyunca yorulan çocuklar, kaldıkları aileleri anımsatarak, “Artık ailelerimize gidelim” şeklinde birbirleri ile şakalaştılar. 

Kafileye sağlık ve güvenlik ekibi de eşlik ederken programla ilgi koordinatörler tarafından Vali Yücel Yavuz’a rapor sunulurken Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu ise sürekli iletişimi sağlayarak bilgi alıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber