Şampiyondan Başkan Genç'e teşekkür

Şampiyon Nagihan Kalyoncu'dan Başkan Genç'e ziyaret.

Şampiyondan Başkan Genç'e teşekkür

Dünya Wako World Kıckboxing Şampiyonu olan Nagihan Kalyoncu Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e desteklerinden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu.


Macaristan'da 4-12 Kasım tarihleri arasında yapılan Wako World Kıckboxing Şampiyonası'nda 60 kilo K1 büyük bayanlarda 3. kez şampiyon olan Nagihan Kalyoncu bayan sporcuların desteklenmesi gerektiğini söyledi. Başkan Genç şampiyon sporcuya başarısından dolayı çeyrek altın hediye etti.

Şampiyondan Başkan Genç'e teşekkür

Genç ile bir süre görüşen Kalyoncu, kazandığı şampiyonluğun Türkiye ve Trabzon adına çok önemli bir başarı olduğunu belirterek, "Türkiye'nin uluslararası tanıtımına katkı sağlamak için bu tür şampiyonalar çok önemli. Her ülke sporda başarı çıtasını yükseltmek için sporcularını destekliyor. Sağolsun, Ortahisar Belediyesi de hem maddi hem de manevi olarak bizleri destekledi. Kazandığımız şampiyonluk Türkiye, Trabzon ve bayan sporcular için çok önemli. Türkiye'de düzenlenecek olan diğer şampiyonalara da katılacağım. Bu konuda bütün Trabzonluların desteklerini bekliyorum." dedi.

Şampiyondan Başkan Genç'e teşekkür

"YEREL SPORCULARIMIZI DESTEKLİYORUZ"

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, başta amatör futbol kulüpleri olmak üzere toplu ve bireysel alanda mücadele eden sporcuları desteklediklerini ifade ederek, "Her zaman spora ve sporculara destek olmaya gayret ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde Ortahisar Ampute Futbol Takımı kurduk. Belediyemizin sponsorluğunda engelliler atletizmde mücadele eden sporcularımız var. Şu anda işitme engelliler futbol takımını da kurduk. Trabzonlu dünya şampiyonu boksör Selçuk Aydın'ın yeni boksörler yetiştirmesi için ve Trabzon'da kalması için spor salonu kiraladık. Elimizden geldiği kadar şehrimizdeki sporculara destek olmaya gayret ediyoruz. Nagihan, Selçuk Aydın gibi yerel sporcularımızın başarıları bizleri hem gururlandırıyor, hem de motive ediyor. Ortaya koydukları mücadele nedeniyle onları desteklemek bizlerin boynunun borcudur." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler