Şampiyon sporcudan rektöre ziyaret! Burs sözü mutlu etti

KTÜ Spor'un altın madalyalı teakwondo sporcusu Fatma Keleş, Rektör Çuvalcı'yı iyaret Etti

Şampiyon sporcudan rektöre ziyaret! Burs sözü mutlu etti

KTÜ Spor'un, 9. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası şampiyonu olan sporcusu Fatma Keleş, Kulüp Antrenörü Burakhan Aydemir ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Akın Çelik, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Prof. Dr. Akif Cinel ve Prof. Dr. Cemil Rakıcı ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin Er ile Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sercan Erol da iştirak etti.

49 ülkeden 1250 sporcunun katılım sağladığı 9. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası 7-13 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Spor Kulübü adına yarışan  Fatma KELEŞ, 46 kg’da şampiyon oldu. 

2024 Paris Olimpiyatları’na puan veren turnuvada şampiyon olan sporcu, birbirinden zorlu müsabakalar yaptı. Finalde, Güney Koreli rakibini 37-19 gibi net bir skorla yenerek zirvenin en üstünde yer alan Fatma Keleş, sene içerisinde yapılacak olan Avrupa ve Dünya Şampiyonası ve İslam Oyunları gibi büyük organizasyonlarda yarışmak için önemli bir adım attı. 

Rektör Çuvalcı, sporcuya altın madalya takdim ederek kendisine burs desteği sağlayacaklarını ifade etmesinin ardından Fatma Keleş çok mutlu olduğunu, bu durumun şampiyonluk yolunda motivasyonunu arttırdığını ve olimpiyat yolunda önemli bir şampiyonluk kazandığını dile getirerek desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya teşekkürlerini sundu. 

Kulüp Antrenörü Burakhan Aydemir, Fatma’nın çok özel bir yetenek olduğunu, şampiyonadaki mücadelesiyle dikkat çektiğini ifade etti. Ayrıca bunun önemli bir adım sayıldığını ve hedeflerinin 2024 Paris Olimpiyatları olduğunu dile getirdi. Burakhan Aydemir, destek olan, maddi ve manevi olarak yanlarında  bulunan Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve Rektör Yardımcılarına, Kulüp Başkanı Prof. Dr. Fikret Çankaya'ya ve yönetim ekibine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber