Şampiyon ringe çıkıyor!

Trabzon'un gururu Dünya Şampiyonu boksör Selçuk Aydın, bu gece yeniden ringe çıkıyor. Adnan Zılıc ile karşılaşacak olan Selçuk Aydın'ın bu müsabakası 23.45'ten itibaren NtvSpor'dan canlı olarak yayınlanacak. Müsabaka Almanya'nın Frankfurt kentinde oynanac

Şampiyon ringe çıkıyor!

Trabzon'un gururu Dünya Şampiyonu boksör Selçuk Aydın, bu gece yeniden ringe çıkıyor.

Adnan Zılıc ile karşılaşacak olan Selçuk Aydın'ın bu müsabakası 23.45'ten itibaren NtvSpor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Müsabaka Almanya'nın Frankfurt kentinde oynanacak.

SELÇUK AYDIN KİMDİR?

4 Eylül 1983 Trabzon doğumlu Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa orta siklet boks şampiyonu Türk boksördür.

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Çamlıca Köyünden olan Selçuk Aydın, 1983 yılında Akçaabat’ta dünyaya gözlerini açtı.
 
Okul yaşantısı Trabzon’un 24 Şubat İlkokulu ile başlayan Aydın, sırasıyla Cumhuriyet Ortaokulu, Trabzon Lisesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi bölümlerinden başarıyla mezun oldu.
 
1993 yılında başladığı boks yaşantısına milli takım kaptanlığının yanında ülkesine birçok uluslararası başarılar kazandırmıştır. Boks sporuna şimdi profesyonel olarak devam etmektedir. Şu anda Türkiye'yi temsilen dünya şampiyonluğu için ringe çıkmayı başaran ilk ve tek sporcudur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler